Preskočiť na hlavný obsah

Tesla hľadá lokality pre stanice Supercharger na Slovensku. Takto sa zaregistrujete.

Matej Černý
31. 7. 2024

Sieť ultrarýchlych nabíjacích staníc Tesla Supercharger má dnes po Európe tisícky nabíjacích bodov, avšak na Slovensku len pár. Nemá u nás okrem nabíjacích staníc ani oficiálne zastúpenie.

Teraz však Tesla hľadá partnerov na ďalšie lokality pre stanice 4. generácie, otvorené pre všetky elektromobily.

Staňte sa súčasťou Tesla Supercharger

Využite svoje parkovacie plochy a zarábajte pomocou nabíjacích staníc Tesla Supercharger! Tesla pokryje 100 % nákladov a postará sa o všetko od inštalácie až po údržbu. Zvýšte atraktivitu vašej lokality a získajte výhodné nájomné podmienky.

Výhody pre partnera:

  • Žiadne náklady: Tesla sa postará o celý proces od plánovania až po údržbu a pokryje všetky investičné a prevádzkové náklady, vrátane pripojenia k rozvodnej sieti.
  • Zvýšenie hodnoty nehnuteľnosti a podpora cieľov udržateľnosti spoločnosti.
  • Pre reštaurácie a maloobchodné lokality: Zvýšenie konkurencieschopnosti vďaka vyššiemu počtu návštevníkov, prístupu k novým zákazníckym segmentom a posilnenie dôveryhodnosti zákazníkov.

Čo Tesla hľadá?

Pýtate sa, aké sú podmienky? V prvom rade ide o dobrú dopravnú dostupnosť a vysokú premávku ľudí. Lokalita musí mať synergický potenciál s gastro a maloobchodnými prevádzkami.

Rozloha: Priestor pre aspoň 8 nabíjacích staníc na existujúcich parkovacích miestach ( každá 3 * 5m ) alebo plocha > 300 m².

Využite možnosť na svojom pozemku mať jednu z najpokročilejších nabíjacích technológií pre elektromobily na svete. Vyplňte nižšie uvedený formulár na tomto odkaze.

Na území Slovenska sa dnes nachádza 5 nabíjacích lokalít - Bratislava, Trenčín, Sielnica (blízko Zvolena), Demänová (blízko Liptovského Mikuláša) a Košice. Všetky stanice Supercharger u nás sú zároveň otvorené pre aj pre elektromobily od iných výrobcov.

Máte otázky?

V prípade akýchkoľvek otázok alebo potreby pomoci s vybavovaním registrácie miesta pre nový Supercharger sa na nás môžete obrátiť na emailovej adrese tosk@tosk.sk. Do hlavičky prosíme uviesť "Supercharger".